2 led mot lysrör efter 36 dagar!

ljustest4Nu har det gått 36 dagar sedan belysningstestet startade och det är jämt mellan Lysrören och Eco solutions Led när det gäller tillväxt, GEMMA ligger efter. Om man jämför plantornas rotutveckling så är resultatet desamma.

I dag var jag tvungen att skola om alla plantor till en 1,3 liters kruka med näringsrik jord. De kommer nu att få stå kvar under respektive belysning. Plantorna fick nya plantetiketter som kommer att vara med under hela dess utvecklingstid. Jag kommer följa dessa plantor även när de ställs ut i växthus så får vi se om det blir någon skillnad på fruktutveckling m.m.

Nästa uppdatering kommer om 10 dagar.

En liten film.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to 2 led mot lysrör efter 36 dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.