Nu kommer det frukt på Carolina Reaper AKA HP22B!

Jag har alla mina chiliplantor fortfarande inomhus då jag väntar på att växthuset ska bli klart för att användas. En av de sorter som jag odlar i år är den mycket omtalade Carolina Reaper AKA HP22B som  Pepper Joe är säker på att kommer att överta tronen när det gäller världens hetaste chilipeppar.

Jag har 3 st plantor av denna sort och jag grodde fröerna i februari så det är inga jätte plator ännu men alla är fina och välmående. Då jag lämnat några blommor för att få någon tidig frukt så har nu en av platorna fått en liten frukt. Ska bli intressant att följa dess plantors utveckling under sommaren.

Har du någon Carolina Reaper AKA HP22B planta?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

11 Responses to Nu kommer det frukt på Carolina Reaper AKA HP22B!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.