Över 600 besök per dag på min lilla sida. Det firar jag genom att lotta ut chilifrö till besökare!

Inte trodde jag att min lilla sida skulle bli så välbesökt. Jag startade sidan i Augusti 2007 men det var först våren 2012 som den blev mer inriktad på min chiliodling. Alltid kul att dela med sig av sina erfarenheter när det gäller chiliodling samt att kunna blicka tillbaka i tiden. Nu har min sida ett snitt på 600 besök om dagen (i går 664) så att många har blivit intresserade av just odling av chili märks tydligt. Ps. jag räknar inte med sökmotorer.

För att fira detta så lottar jag ut 5 fröer av dessa 3 sorter sorter till de tre personer som genom att kommentera detta inlägg ger mig förslag på vad som ni skulle vilja veta mera om här på min sida och vad ni tycker om sidan i dag. Jag väljer ut de som jag tycker passar bäst här och som inte redan finns.

Dessa 3 sorter är det som du kan få hem i brevlådan.

Trotolino Ambruso yellow (Capsicum annuum) En medel het chili som går bra att torka och göra pulver av. Plantan blir ca 60 cm hög och går bra att odla på balkong eller i ett ljust fönster inomhus.

Chilhuacle Negro (Capsicum annuum) En medel het chili perfekt att göra ett smakrikt chilipulver av. En lite mera ovanlig chili som bara växer i trakterna av Oaxaca i södra Mexico.

7 Pot White (Capsicum cinense) En het chili. Plantan ger rikligt med frukter som sakta mognar från ljusgrönt till vitt. En 7Pot som inte är så vanlig och som jag kommer odla säsongen 2014.

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Chili odling. Fügen Sie den permalink zu Ihren Favoriten hinzu.

36 Responses to Över 600 besök per dag på min lilla sida. Det firar jag genom att lotta ut chilifrö till besökare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.