Skördade alla fatalii Jigsaw frukter i dag!

Jag satte ju några fröer av den mer eller mindre omtalade chilin Fatalii Jigsaw från Finland. Några plantor blev inte som det var tänkt men en av plantrona blev en mycket fin planta som även fick frukter som såg ut att vara rätt.

I dag plockade jag av alla mogna frukter från plantan som jag senare ska vinterförvara så att den får leva vidare och blomma samt ge frukter även nästa år. Frukterna är mycket heta men har en lite metallisk bitter smak enligt många som har modet att äta dessa SuperHots hela.

Fröer finns bara att kontakta mig!This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Skördade alla fatalii Jigsaw frukter i dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.