Dags för ny lamp test Led 18W vs Lågenergi 20W.

Ja då var det dags för att göra ett lamptest. Denna gång är det en Led för växter på 18W Röd – Blå 7.2 mot en 20W lågenergi 6500K (fanns ej 18W) så det fick bli denna på 2 watt mer så det är lite fusk men med tanke på vad många led leverantörer lovar så ska det väl
inte vara någon fara…

Det är 2 st små Bhut Jolokia plantor som är redo att ta plats under var sin belysning. De ska planteras i var sin kruka med jord sedan går starten. Lamorna kommer att hänga 30 cm över plantorna. Led lampans pris är mellan 600:- och  900:- beroende på leverantör och lågenergi lampans är 80:-

Uppdatering kommer här 1 gång i veckan med start i morgon.

Vem tror du vinner?

Här kan du se hur tillväxten är efter 7 dagar under respektive belysning.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

3 Responses to Dags för ny lamp test Led 18W vs Lågenergi 20W.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.