Nu har jag börjat att gro några av mina chili till säsongen 2014!


Vissa av de chilisorter som jag ska odla nästa år behöver startas tidigt. Många sorter kan ta flera veckor på sig att gro. Har man som jag mycket belysning och stora utrymmen att förvara plantorna på tills det är dags för dem att komma ut så är det inga problem.

Om man inte har plats för sina uppdrivna plantor inomhus så rekommenderar jag att man väntar med att gro fröerna tills i januari – feburuari. Tänk på att om du startar dina plantor tidigt och sedan ställer ut dem innan temperaturen utomhus är opptimal så har mycket av det arbete du lagt ner på att starta upp plantorna tidigt gått förlorad.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

4 Responses to Nu har jag börjat att gro några av mina chili till säsongen 2014!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.