Nu ska jag ha några veckors semester från chiliodlandet!

Då det nu är dags för den årliga Gran Canaria resan så måste jag lämna mina plantor. Som tur är har jag pålitliga chilivakter som ser till mina plantor under de veckor jag är bortrest. De små plantorna tar min mor hand om. de större får stå kvar i källaren och är nu planterade i större krukor. Fördelen med stor kruka är att de inte behöver vattnas så ofta.

Känns lite vemodigt att lämna plantorna men inte kan man säga nej till några veckor med sol och värme.

I Början på maj så ska alla plantor få komma ut i varmt växthus så det ska bli kul att även i år få följa några nya chili bekanskaper, Ufra Biber, Aleppo, Purple Ufo, Jays ghost scorpion, Brazilian Ghost, Chiclayo, Moruga caramel m.m

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

5 Responses to Nu ska jag ha några veckors semester från chiliodlandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.