Liten Jay’s Peach Ghost börjar bli stor!

Jay’s Peach Ghost Scorpion som jag planterade som liten i en stor kruka har växt mycket bra. Den har hitintills bara fått vatten då jag blandade jorden med Bat guano, Neem och lite EpsomSalt. Det finns ingen anledning att ge den flytande näring då det jag blandat i jorden räcker en lång tid. När den ska börja blomma så ska den få lite flytande
PK gödning en blandning som jag själv kokar ihop…

Plantan har bara fått belysning från lysrör så detta är ännu ett exempel på att vanliga billiga lysrör är en mycket bra ljuskälla för uppdragning av chiliplantor. Plantan ska få komma ut i varmt växthus till helgen och växa vidare.

Ps. Bat Guano, Neem och EpsomSalt köper du här: Sneckenströms Ekohandel

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Liten Jay’s Peach Ghost börjar bli stor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.