1 maj 2014. Fler chiliplantor får komma ut!

I dag har jag ställt ut och skolat om några plantor till. Kallt ute 8 grader men varmt i växthuset 25 grader. Behaglig temperatur att jobba i tycker både jag och mina plantor.

Nu har jag bara ett 10 tal plantor kvar i källaren som även de ska få komma ut i växthuset till helgen. Många av plantorna börjar skuta ut sina grenar och söka efter mera ljus även om de står under kraftig lysrörsbelysning. Dessa plantor kommer jag att beskära på ett sätt som jag kommit på  att det är det bästa för just dessa utskutande grenar som söker mera ljus. Plantor som gör på detta vis blir kraftigare och förgrenar sig bättre med en sådan behandling.

Jag kommer att visa här på min sida hur jag gör när jag beskär plantorna med en liten film.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

One Response to 1 maj 2014. Fler chiliplantor får komma ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.