Chili Bengle naga får en större kruka och näringsrik jord.

I dag var det dags för chili Bengle Naga att komma ut i växthuset. Den har nu stått under lysrören i källaren och vuxit till sig sen i januari då den såddes som frö. Den fick även ny jord och ny kruka på 30 liter där den nu ska få växa och sätta blommor och förhoppningsvis många röda heta frukter.

Många har frågat mig hur jag gör när jag skolar om mina lite större plantor samt hur jag blandar min jord. Jag passade jag på att göra en lite film under omskolningen av denna planta som du kan se här.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

7 Responses to Chili Bengle naga får en större kruka och näringsrik jord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.