Vill du bli fodervärd till en eller flera chiliplantor?

Nu måste jag ha hjälp då plantorna växer mig ur växthuset. Nu kan du få bli fodervärd åt en eller flera plantor. Du får ta hem plantan till dig och odla den vidare. Det ända jag begär är att jag får några mogna frukter från varje planta. En förutsättning är att du bor nära mig om du inte kan åka en bit.

Plantorna står i 4 liters krukor så de tar inte så stor plats. Många är där emot ganska höga 70 – 120 cm. varierande sorter både normal heta och en del mycket heta. Alla plantor blommar och många sätter frukter. du får med dig näringslösning som du blandar i vattnet varje gång du vattnar. Plantorna kräver vatten både morgon och kväll.

Är du intresserad så ge mig ett meddelande via kontaktsidan.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

5 Responses to Vill du bli fodervärd till en eller flera chiliplantor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.