Jag är bannad från Chiliklubben på Facebook!

bannad

 

 

 

 

 

 

 

Det var inte så populärt att jag startade min egen grupp på Facebook. Nu får jag inte vara med i gruppen Chiliklubben på Facebook längre där jag med glädje delat med mig av mina erfarenheter och tips.

Vad är problemet? Jo jag visade lite bilder i gruppen Chiliklubben på några chilisorter
som jag har frö till och då tog det hus i helvete! Så fick man inte göra för då kunde ju gruppmedlemmar även gå med i min grupp.

Märkligt, det är ju så det fungera på Facebook. De flesta är ju med i flera olika grupper som är intressanta och det brukar ju inte vara några problem. Att just dela med sig av var man kan få tag i frön samt tips och Idéer är ju hela grejen med dessa grupper.

Ja ja nu vet ni läget och jag deppar inte för det. Det är mera synd om gruppmedlemmarna i gruppen Chiliklubben som inte kan ta del av mina tips och Idéer i denna gupp längre.

 

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

21 Responses to Jag är bannad från Chiliklubben på Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.