Bhut Orange Copenhagen – En Dansk het chili!

I år ska jag odla den heta Bhut orange Copenhagen. denna chili är framodlad av Sören Friis Larsen. Just denna Bhut ska ha en mycket bra smak och hetta. de frön jag använder kommer direkt från källan via Bjarne’s frø og planter i Danmark.

Av de 30 frön jag grott i Root Riot kuber så har alla grott. 100% grobarhet det är mycket bra.

I dag så har jag skolat om dem till 1 liters krukor med min egen näringsrika jordblandning samt 10% perlite. De kommer nu att få st på självbevattningsmatta till det är dags för omskolning nummer 2 till större kruka.

Är du sugen på att odla denna heta goda Orage Bhut så har jag frön över. Det är bara att kontakta mig eller gå med i min grupp på Facebook så får du tillgång till många olika chilipeppar frön.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.