chiliplantor, vatten och näring!

Det går åt mycket vatten till mina 30 plantor i det lilla chilihuset. Jag vattnar nästan varje dag nu när det är lite varmare igen, tempen i chilihuset ligger mellan 25 – 30 grader dagtid.

I år använder jag näringslösningen “Chilifocus” direkt i vattnet jag vattnar med och det verkar fungera bra för det växer så det knakar! Jag är tvungen att bära ut en del chilisar för att kunna komma åt att vattna alla mina plantor för det är trångt i det lilla chilihuset på bara 5 m2…

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to chiliplantor, vatten och näring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.