En chili har ändrat färg!

De flesta chilisorterna är ju gröna från början och ändrar sedan färg när de börjar mogna. Och i dag så såg jag att min Star Flame (Capsicum annuum) plantas frukt börjat ändra färg till gult. Det är alltid roligt när det händer saker i chilihuset.

Star Flame är inte någon ovanlig sort men den ger mycket frukt ganska tidigt och har en styrka på ca. 50.000 SHU. Star Flame brukar jag torka och mala till pulver och blanda med andra sorters chili. Denna planta har jag inte i kruka utan den är planterad direkt i chilihusets jordbädd.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.