Hinkel Harts Yellow börjar mogna i källaren!

Jag har några plantor av chilin Hinkel Harts Yellow stående under belysningen i källaren. Dessa plantor är uppdrivna väldigt sen i år så de är ganska små. De har satt många små fina frukter som nu börjar mogna.

Denna chili är ingen sort som jag ska fortsätta att odla utan detta var mera en test för att se om även denna chili skulle gå att odla inomhus. Jag ser faktiskt ingen större skillnad på de plantor som fått stå i chilihuset och på de jag har inomhus men det kan ju bero på det dåliga chiliväder som vi har haft i år!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.