Chiliodlar abstinens!

Nu när det är mörkt och kallt ute och nästan 3 månader kvar tills man får sätta igång på riktigt med sin chiliodling så måste man ju hitta på något för att stilla sin chiliodlar abstinens och det gör jag genom att test gro olika chilisorter för att ta reda på grotider i olika medium och med olika temperatur.

Här är det 3 st små chilisar kommit upp, de är ca 20 dagar gammla och har fått gro i svampkuber under belysning och en temperatur på ca 30 grader. det är ca 30 olika sorter som jag testgror och för statistik över.

Att man kan bli spelberoende m.m. det visste jag men att man även kunde bli Chiliodlar hobby beroende det visste jag inte…

Har du känt av Chiliodlar abstinensen? Hur gör du för att stilla den?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

One Response to Chiliodlar abstinens!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.