Jag lottat ut växbelysningslampan “Blanka 30W”

Den hemma byggda växtbelysningen av en IKEA skål (Blanka, Blanka) blev en hit, jag tror aldrig jag få så många frågor via e-mail om växtbelysning sedan jag la upp denna “Bygg själv instruktion” Nu kan just du få denna växtbelysning av mig. För att vara med och ha chansen att få denna lampa i ett paket hem till dig ska du göra följande.

  1. Jag vill att du trycker på “Like” knappen här nedanför.
  2. Att du ger mig en kommentar till detta inlägg om vad du skulle vilja veta mera om när det gäller chiliodling så att jag kan göra min sida ännu bättre.

Jag drar en vinnare den 17 Aprill 2013 och meddelar den lycklige via e-mail och här på sidan.

Hur jag byggde denna växtbelysning kan du kolla in här “Blanka växtlampa”

Lycka till.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

17 Responses to Jag lottat ut växbelysningslampan “Blanka 30W”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.