Hemma hos mina plantor igen!

Ja då var man hemma igen efter 3 varma soliga helt underbara veckor på varmare breddgrader. Väl hemma så väntar nu en genomgång av alla mina plantor i källaren. Många av dem har växt sig riktigt stora och har även satt frukter.

Belysningen har jag haft ca. 60 cm. över plantorna och det tycker jag funkar utmärkt då de blivit lite större. Just dessa plantor har fått ljus av min egen konstruerade ChiliLight med 2 st 30W lågenergi lampor 4000K så att just denna lampa fungerar är det ingen tvekan om.

I morgon ska jag hem till min mor som har tagit hand om mina mindre plantor, ca. 30 st som nu inte är så små längre och som jag nu ska flytta hem igen.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.