I kväll var det chili makeover på schemat!

Nu har jag hunnit med att se över nästa alla mina plantor. Blev först lite rädd när jag såg en massa vita flagor lite här och där på plantornas blad, löss? Nej som tur var så var det inte löss utan pollen m.m. från alla överblommade blommor som det fanns massor av.

Plockade bort lite vissa och fula blad och en massa blommor (sparar alltid några) Jag gav dem även lite Epsom Salt, strör ut lite på jorden som sedan vattnas ner, de verkar som de gillar Epsom Salt, en del säger att plantorna växer bättre av denna behandling så jag brukar ge dem lite Epsom Salt en gång i månaden och att de växer är det ju ingen tvekan om…

Många av plantorna har vuxit sig riktigt stora så nu får jag börja att skola om dem i större krukor. På bilderna är det  Trinidad Scorpion Butch T, Adjuma och Macapa Red som får en makeover.

Hur mår dina chiliplantor, växer de bra?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to I kväll var det chili makeover på schemat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.