Så här mycket växte några chili under lysrör på 3 veckor.

Jag tog en bild på några av de chiliplantor som min mor fick sköta om då jag var bortrest i 3 veckor. Dessa plantor var ganska små och fick stå under en lysrörsbelysning.

Den lysrörsbelysning som plantorna fick stå under är en “LightWave T5 2×24 W” ger 3300 lumen. Längd 60 cm. Bredd ca 27 cm. Höjd: 6 cm. Färgtemp 6500K  Armaturen sitter i min egenbyggda odlingsstation men en underbevattningsbricka. Jag satte den högst upp ca. 50 cm från växternas topp för att det är lite bökigt att höja den, ville skona min mor från detta bök.

Här ser ni hur plantorna såg ut före och efter 3 veckor

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Så här mycket växte några chili under lysrör på 3 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.