Lite tidiga heta chilifrukter frukter!

Jag brukar plocka bort de mesta av de blommor som kommer tidigt på inomhus säsongen för att plantan ska få lägga kraften på att växa men jag sparar några för blommor för att få några tidiga frukter. Nu har en del plantor börjat att sätta lite heta frukter.

Jo visst kan man få frukt under lysrör/lågenergilampor det behövs ingen dyr specialbelysning. Nu är ju jag ingen inomhusodlar utan jag driver bara upp plantorna inomhus för att sedan sätta ut dem i mina chilihus där de ska få sätta blommor och sedan frukt.

Här är det årets Trinidad Scorpion Moruga och Trinidad Scorpion Butch T som börjat få några små frukter.

Har du fått några frukter på dina plantor?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.