Bengle Naga från en stickling har fått frukter!

Jag tog några sticklingar från min Bengle Naga i början på oktober 2012 och nu har den vuxit till sig och till o med fått flera frukter. Frukterna är ljusgröna som omogna och kommer som mogna att blir röda. Den är het ca. 700.000 SHU.

Sticklingar kan man ta från sina plantor både på hösten och våren. Jag brukar ta dem på hösten när alla frukter är plockade och det är dax för vinterförvaring eller komposten och plantan inte ska sparas.

Här kan du se hur jag tog just denna stickling av Bengle Naga plantan.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.