Det växer bra i min nybyggda Earthbox!

Den 5 mars så planterade jag 2 st Brazilian Ghost pepper i min Earthbox som jag kallar för chilibox. Nu börjar plantorna att växa till sig och breda ut sig. Många har frågat varför jag planterat dem ute i boxens kanter och det förstår man lättare nu när man ser hur de växt. De kommer att växa ihop när de blir större så därför placerade jag de så långt ut som möjligt i boxens kanter.

Boxen är mycket smidig på så vis att den sköter sig nästan själv. Näring finns redan tillsatt som lakas ut sakta med tiden. Än så länge har det räckt att fylla på vatten var 3:e vecka.

Du kan se mer hur jag byggde denna box här.  Bygg en Earthbox

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.